סוכרת ריפוי וטיפול טבעי
סוכרת ריפוי טבעי, כיום ניתן לומר שמחלת הסוכרת הינה מגפה!. ולכן הרבה אנשים רוצים להיפטר מהסוכרת שלהם בדרכים טבעיות וזאת בכדי להמנע עד כמה שניתן מתופעות לוואי.
כמו כן, יש לציין כי לאזן את מחלת הסוכרת, ניתן לאזן את כל הסוגים ע"י טיפול תרופתי, תזונה ופעילות גופנית. אך ריפוי מחלת הסוכרת אפשרים לרוב רק במצבים של סוכרת סוג 2 - סוכרת מבוגרים, סוכרת הריון וסוכרת על רקע של חסרים תזונתיים שונים.
בסוכרת מסוג 1 המכונה גם סוכרת נעורים כיום לא ניתן לרפות לחלוטין! אך בהחלט ניתן לאזן אותם וזאת כמובן ע"י תוכנית תזונה רפואית המותאמת באופן אישי לפרט. כמובן לעיתים בשילוב פעילות גופנית אישית המותאמת באופן אינדיבידואלי ובהתאם לצרכים האישיים. כמובן בשיתוף פעולה עם המומחה לסוכרת - אנדוקרינולוג.
להלן עדותם של מטופלים אשר טופלו בשיטת Diet2All במחלת הסוכרת שלו ובזמן קצר הצליח להפחית את כמויות הענק של התרופות שטופל בהם במשך שנים רבות.
כל במהלך התזונה והדיאטה בשיטת Diet2All, במהלך השלת עודפי השומן והקילוגרמים, חש בירידה בכצות ותצרוכת התרופות לסוכרת לרבות אינסולין.
"אני מאוד מרוצה משיטת התזונה והדיאטה האישית, שהייתה מאוד נחמדה ואפקטיבית".
מטופלים מספרים כי לאחר שחלו בסוכרת סוג 2, הגיעו לקליניקה של ד"ר עזרא קובי קיבלו תוכניות אישיות בהתאם למצבם הפיזיולוגי...
והשאר היסטוריה - הגעתי לקליניקה לקבל תוכניות תזונה ודיאטה בכדי להפטר ממחלת הסוכרת שלי.
יש לציין, כי כשהגעתי לבית החולים ערכי הסוכר (Glucose) בדם היו כ- 400 בקירוב!.
"חוויתי את תסמיני הסוכרת מספר חודשים לפני שהלכתי לבדוק את הסוכרת".
הטיפול הרפואי שכיום ניתן לומר היה בעבר כמובן! אינסולין לבמיר וגלוקומין 2 כדורים ליום. ושוב פעם השאר היסטוריה: "מאז שהתחלתי לאכול נכון בשיטת Diet2All אני נפטרתי ממחלת הסוכרת לגמרי". כך גם טוענים הרופאים!.
מאותו הרגע שהתחלתי את הדיאטה הסוכר פשוט התחיל לרדת!. למעשה כבר ביום הראשון. כך הייתי זקוקה להזריק פחות אינסולין.
תוך מספר ימים הפסקתי את השימוש בהורמון אינסולין!, והמשכתי עם הכדורים לסוכרת, עד שלבסוף הפסקתי גם את השימוש בכדורים
לסוכרת. וכמובן שהכול תחת מעקב ובדיקות הסוכרת בדם.
וזהוזה הכל תקין ללא תרופות כלל!!! ללא זקירות וללא כדורים!.
סוכרת וגנטיקה: לאחר שהחלמתי ממחלת הסוכרת העברתי את הכדורים והתרופות שקיבלתי לטיפול בסוכרת לאבא שלי - שגם לא יש סוכרת!. הבדיקות שלי לפני ואחרי האוכל הם 80 עד 100 הכי הרבה!
כעבור כחודשיים בקירוב, לאחר פגישה עם רופאת הסוכרת - אנדוקרינולוגית. אז מה אמרה הרופא?! לדברי הרופא ערכי הסוכר תקינים של אדם בריא! ואם הדבר ימשיך כך, אז אין צורך בהגיע למרפא בכדי לבצע מעקב וטיפול ! ! !
אז לסיכום, גם אתם מוזמנים לטפל במחלת הסוכרת באופן טבעי!
צרו קשר, בנייד: 0528-567-140
להלן מעט הסברים ומידע אודות מחלת הסוכרת.
סוגים שונים של סוכרת, כגון: סוכרת סוג 1 (סוכרת נעורים), סוכרת סוג 2 (סוכרת מבוגרים) סוכרת הריונית וכו'...
גורמים למחלת הסוכרת (בעיקר סוכרת סוג 2) הינה השמנה וגורמים נוספים.
ואודות סוכרת ורכיבי תזונה חשובים...
סוכרת טיפול בתזונה ודיאטה
הטיפול התזונתי בדיאטה בחולי סוכרת, מהווה את אחד הגורמים בחולי סוכרת ביחד עם פעילות גופנית ותיפול תרופתי.
ונציין כי ההמלצות התזונתיות בחולי סוכרת מבוססות על ראיות מדעיות ומחקרים שונים. כך מחקרים מצאו שדיאטה המותאמת באופן אישי לפרט עשויה לאזן ולשפר את רמות הסוכר בדם.
סוכרת דרכי מניעה
יש להקדים תרופה למכה! כלומר המניעה או דחיית המחלה, יעילה שבעתיים. הטיפול הדיאטטי בחולי הסוכרת כולל גם טיפולים במצבים טרום סוכרתיים, השמנה, זאת במטרה לשפר את הפעילות המטבולית בגוף.
טיפול בדיאטה נכונה למניעת סוכרת
היות וישנה עלייה מתמדת בתחלואה במחלת הסוכרת, עולה הצורך בדרכי טיפול מניעתים.
היום ולפחות כיום לא קיים טיפול המרפא את מחלת הסוכרת, ישנה חשיבות מרובה למנוע או לדחות עד כמה שניתן את מחלת הסוכרת.
השמנה ובעיקר השמנה אבדומינאלית, מגבירה את סינדרום התנגודת לאינסולין, כך מעלה את הנטייה להתפתחות מחלת הסוכרת מסוג 2. וכמו כן, דיאטה המתוכננת לירידה באחוזי השומן ובמשקל הגוף, ושמירה על משקל ואחוזי שומן תקינים לטווח הארוך בעל חשיבות עליונה במניעת התפתחות מחלת הסוכרת.
לכן, ישנה ההמלצה ובעיקר כשידוע לנו כי קיימת שכיחות משפחתית למחלת הסוכרת, לנקוט באמצעי תחזוקתי ומניעתי למחלת הסוכרת. כך שגם אם תחלה בסוכרת כמספר שנים מאוחר יותר, כך נוכל לאחר ו\או למנוע את הסיבוכים הקשים של הסוכרת.
אך באופן כללי נציין כי התזונה והדיאטה לחולי סוכרת, ישנה חשיבות במניעת סיבוכי המחלה, כגון: מחלות לב וכלי דם (דיסלפידמיה ולחץ דם גבוהה) וכו'...
באופן כללי הדיאטה ותזונה "נכונה" למניעת התחלואים בסוכרת מתבססת על אכילת מזון מלא, מזון עשיר בסיבים תזונתיים, קיטניות ודגנים מלאים. פירות ובעיקר ירקות. מזון דל שומן שמקורו בעולם החי, כגון: בשרים. צריכת מזונות בעלי שומנים חיוביים, כגון: אגוזים ושקדים, העשירים בחומצות שומן חד בלתי רוויות. אשר להם השפעה טובה על פרופיל שומני הדם (כולסטרול וטריגליצרידים).